صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: مظلومیت شیعه  (دفعات بازدید: 345 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
mjahangir
Jr. Member
**
تعداد ارسال: 53

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : تير 16, 2008, 08:31:43 pm »

سلام به همه دوستان ، همکاران ، برادران ، خواهران و استادان گرامی ...

این مطلب را از خیلی وقت پیش ( از ابتدای محرم امسال ) می خواستم بنویسم .. که متاسفانه فرصت نشد . ابتدا می خواستم بصورت یک مقاله جامع و کامل ارائه بدهم اما متاسفانه فرصت نکردم .
اما تصمیم گرفتم چکیده ای از حرفهای دلم را به مناسبت اربعین سالار شهیدان امام حسین (ع) بنویسم.

چرا اسم این مقاله را " مظلومیت دین " گذاشتم . این بود که واقعا دین ما بین ما شیعه ها مظلوم است .
منظورم این است که ما شیعه ها خودمان را درگیر یک سری مسائل احساسی و یک سری خرافات کرده ایم و از دین و اقیانوس عظیم معارف آن فراموش کرده ایم .
از امام حسین فقط عزاداری ایشان را یاد گرفته ایم ، اینکه فقط برای امام حسین سینه بزنیم و مجلس بگیریم .
استاد شهید مطهری (که امام خمینی درباره او می فرمایند که تمامی آثار و کتابهای استاد مطهری بدون استثنا آموزنده می باشد) در کتاب حماسه حسینی می گوید : امام حسین را دوبار شهید کردند یک بار سال 61 هجری توسط یزیدیان و یکبار هم زمان حال که هدف اصلی قیامد امام را تحریف می کنند که این مورد اخیر به مراتب دردناک تر و بدتر از موردُُ اول می باشد .

هیئتیسم ( بقول معروف هیئتی ) : این تحریف هدف اصلی امام از سوی همین بروبچه های هیئتی خودمان بیشتر از هر عامل دیگری صورت گرفته است.
متاسفانه در مجالس عزاداری ما ، تنها و تنها گریه کردن بر امام حسین ملاک می باشد. و مداح یا سخنران از هر طریقیُ تلاش می کند تا مستمع را به گریه بیندازد . مستمع هم با همزات پنداری یا با حس ترحم احساساتش را بر می انگیزد تا گریه کند .
متاسفانه ریشه این فکر که انسان هر گناه و هرکاری که دوست دارد انجام دهد اما با گریه بر امام حسین تمام گناهان او پاک می شود به مسحیت بر میگردد که به این صورت وارد دین ما شده است.
مسیحیان روزهای یکشنبه به کلیسا ها می روند و با اقرار به گناهان خود نزد کشیش ها تمام گناهان گذشته خود را پاک شده می دانند.
بین ما هم این عقیده مرسوم گشته است که شخصی که در تمام طول سال هر گناهی که ممکن بوده است را انجام داده اما یک نذری دادن برای امام حسین دیگر تمام گناهانش پاک شده است .
به خاطر این می گویم مظلومیت دین که در همین محرم امسال در هیئتی بودم آخر مجلس از برخی از افراد شرکت کننده سوالی پرسیدم و سوالم این بود که حضرت ابوالفضل چه روزی و شهید شدند؟ بچه هیئتی هایی که تمام روزهای محرم را به عزاداری حضرت ابوالفضل و امام حسین پرداخته بودند بیشتر آنها گفتند که حضرت ابوالفضل در روز تاسوعا شهید شده اند ، یعنی روز واقعه کربلا نبوده اند . در حالی که ابواالفضل العباس قبل از امام حسین آخرین فرد بود که از سپاه امام حسین به شهادت رسیدند.
این است مظلومیت شیعه که حتی نمی دانیم که حضرت ابوالفضل کی شهید شده اند. چه برسد به اهداف و افکار والای آنها .

به جای اینکه بیاییم اهداف و استراتژی های متعالی امام حسین که چرا به کربلا آمدند ؟ چرا با خاندان پاک و مقدس خود آمدند ؟ چر مردم کوفه از یاری امام شانه خالی کردند ؟ چرا امام حسین قبل از سفر به کربلا خود را از ترورهایی که یزید برای امام اندیشیده بود مصون نگه داشتند ؟ چرا حج خود را ناتمام پایان دادند و ... ؟ را مطرح کنیم ، نحوه کشته شدن و مصیبت آن حضرت را که بارها و بارها گوش کرده ایم را می خوانیم و می شنویم . و ...
- ایجاد تحریفات زیادی از واقعه کربلا که بیشتر از سوی سخنرانان و مداحان مطرح می شود و هر سال هم یک موردی به آن اضافه می شود . با این جمله که ( این رو من امسال فهمیدم ، می خوام امسال جیگرتو بسوزونم و ... )
- مجالس عزاداری امام حسین ، بشتر شبیه کنسرتهای موسیقی های متال و پاپ می باشد که از در وارد می شوید زمین و زمان در حال بالا و پایین پریدن هستند با آهنگهایی از فلان خواننده لس آنجلسی یا غربی. در این مورد مطلب زیاد گفته شده است.
- پرپایی ایستگاههای صلواتی که جدیدا مد شده است و چایی می دهند . این کار خوبی است و حال و فضای شهر را حال و هوای محرم می کند اما بهتر نبود به جای چای ، یک برشور ساده از سخنان امام حسین ، احادیث پیامبر یا یک مورد علمی را به مردم هدیه کنیم .
- خراب کردن نام شیعه و عزادار امام حسین با مراسم قمه زنی که از بدترین رسوم است ، که خیلی هم رایج است ، با اینکار نه تنها ابراز همدردی با سالار شهیدان نمی کنیم بلکه شیعه او را وحشی و خشن نشان می دهیم که از این گناه بالاتر نیست . انعکاس شدید اخبار مربوط به قمه زنی در سایتها و شبکه های تلویزیونی چهره شیعه را تخریب می کند.

بسیاری از مردم احساسی ما مظلومیت شیعه را در توهین کردن به برادران اهل سنت و خلفای سه گانه می بینند. که نتیجه این را در پاکستان و هندو و عراق و مراسم شیعه کشی می بینیم .
چرا خودمان را با امت بزرگ اسلامی با جهان اسلام بر سر افکاری احساسی در بیاندازیم ؟
چرا با توهین و افترا زدن مظلومیت اهل بیت را نشان دهیم ؟
اینست سیره پیامبر ما ؟ آیا پیامبر لطف و مهربانی محمد مصطفی (ص) به ما توهین کردن و جنگ با برادرانمان را یاد داد ؟

. فرق روش منطقی و غیر منطقی برای دفاع از مطلومیت شیعه بطور واضح مشخص می باشد که با یک مثال توضیح می دهم .
دکتر تیجانی با روش منطقی و بحث و گفتگو تا کنون 2 ملیون نفر را در سراسر دنیا شیعه کرده است .
اما روش غیر منطقی و توهین نتیجه اش شیعه کشی در پاکستان و کشورهای دیگر است .

مظلومیت شیعه به توهین و دشمنی با برادر نیست .
مظلومیت شیعه به این است که بهترین کتاب در مورد امام صادق را به نام ( مغز متفکر جهان اسلام ) را جمعی از دانشمندان اروپایی نوشته اند .
مظلومیت شیعه این است که کتاب پر بار نهج البلاغه که ( هم دنیاست ، هم آخرت ) را یک نفر از بچه های این هیئتها و دیگر مردم نخوانده اند .

و در این فروم اگر ملاحظه نمایید همه دوستانم دچار حاشیه شده اند ، به جای صحبت کردن در مورد اهداف برادرمان سامی یوسف پرداخته ایم به این بحث که سامی کجا بدنیا آمده است چه شده است و چرا آن شب دیر خوابیده است و ... .
بعد دوستان به من می گویند که چرا کسی توی این فروم مطلب نمی زند یا عضو نمی شود ، بدیهی است که با دیدن این جو کسی رغبت به فعالیت نمی کند.
به جای اینکه در فعالیتهای انجام داده سامی یوسف بپردازیم ، دچار یک سری مسائل بی اهمیت شده ایم ، و بحث میکنیم و به نظر من تاپیک سامی یوسف شیعه ایرانی الاصل در این فروم یک فاجعه است که باید زار زار نشست گریه کرد که چرا اینقدر وقتمون را صرف این مساله بی اهمیت کرده ایم و چه اختلافات و ناراحتی هایی بوجود آمد.
بعنوان مثال برای آخرین کلیپ سامی ( اسما الله ) بیشتر از 100 صفحه مطلب جمع آوری شد ، یکی از دوستان به واسطه این کلیپ کتابی نوشته اند.
بیاید در مورد کلیپ حسبی ربی صحبت کنیم که یک شمه از مسلمان امروزی به تصویر کشیده شده است ، بیایید برای امت من تفسیر بگیم و .... نه اینکه خانواده و پدر و ...

بله این است مظلومیت شیعه و در واقع مظلومیت دین .
بیایید بهتر بنگریم ....

از همه دوستان عزیزم به خاطر طولانی تر شدن متن عذر خواهی می کنم . خدا را شکر می کنم که توانستم هر چند کوتاه حرفهایم را بگویم و امیدوار یک تحول در این فروم و در سایتهای دیگر که به مسائل اسلامی می پردازند باشیم .
در پناه خداوند موفق و پیروز باشید .
برادرتان مهدی جهانگیر – 26 / 02 /
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :