نظرسنجی
سوال: آقایان خانوما این نظر سنجی وقت تلف کنیه ولی اگه دوس دارین خوشحال میشم ادامه بدم یا نه؟
آقا این نظر سنجی وقت تلف کنیه اگه دوس داری بگو مطالبم جالب بود یا نه؟ - 1 (100%)
خوب بیددددددددددد یا نه؟ - 0 (0%)
مجموع آراء: 1

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: دکتر محمد تیجانی  (دفعات بازدید: 536 بار)
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع.
سینا
Newbie
*
تعداد ارسال: 3

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« : خرداد 09, 2008, 08:20:05 pm »

دکتر محمد تیجانیدر شهر قفصه(یکی از شهر های جنوبی کشور تونس) در سال1936 میلادی در خانواده ای سرشناس و مذهبی دیده به جهان گشود،تحصیلات مرحله ی دبیرستانی را در همانجا گذراند و سپس در دانشکده علم و صنعت ادامه ی تحصیل داد  و به رتبه ی مهندسی نائل شد.
ایشان از کودکی به معارف دینی علاقه فراوانی داشت و با استعداد فوق العاده ای که داشت در علم و تقوی معروف گردید و در همان سنین جوانی امام جماعت شهر بود و تدریس تفسیر و فقه می نمود،وی مسافت های متعددی به مصر،حجاز،عراق و کشورهای دیگر برای کسب معرفت و آگاهی و ادای حج و عمره داشته است که در همین مسافرتها و برخوردها به حقایق مذهب شیعه پی برد و رسما تشیع خود را اعلام کرد وی در پی آزار و اذیت رژیم تونس از آن کشور به پاریس مهاجرت و هم اینک با خانواده ی خویش در آنجا زندگی میکند در حال حاضر ایشان با داشتن مدرک دکترای فلسفه از دانشگاه سوربن پاریس ، مشغول به تدریس می باشد.
تا به حال کتابهای زیادی از ایشان به نشر رسیده از جمله:
1- آنگاه هدایت شدم
2-همراه با راستگویان
3-از آگاهان بپرسید
4-اهل سنت واقعی
کتاب اهل سنت واقعی به اختلاف بین خلافای راشدین،شیعه و سنی اشاره دارد . این کتاب بیان میکند که چه عاملی سبب اختلاف مسلمانان شده و چرا از فرمان پیامبر(ص)اطاعت نشده و اینکه اهل سنت واقعی چه کسانی هستند.
کتاب آنگاه هدایت شدم در رابطه با عقاید و فتواهای خلافا آن دوران است و کنکاش در زندگی آنها و...
و چن کلمه حرف که خودش گفته:در صورتی كه یك شبكه ماهواره ای وجود داشته باشد كه ما در آن فقط به پرسش ها و شبهات مسلمانان و جهانیان درباره شیعه پاسخ دهیم و بسیاری از حقایق را كه نشنیده اند به گوش آنان برسانیم ، بدون شك در میلیون ها نفر تاثیر خواهیم گذاشت.
وی با اشاره به مناظره خود در شبكه ماهواره ای المستقله گفت: بعد از پخش برنامه دایی ملك عبدالله پادشاه عربستان با من تماس گرفت و ابراز داشت كه از بسیاری از حقایق خبر نداشته است.
این برنامه موجب می شود تا حقیقت شیعه شناخته شود و اهل سنت بروند و سوال و تحقیق كنند .
گفتنی است كه دكتر سید محمد تیجانی از مسلمانان اهل سنت بود كه پس از آشنایی با حقایق تشیع مستبصر شده و كتابهای چندی را درباره حقانیت شیعه نگاشته است Cool
منو شما از این حرفا زیاد سر در نمی یاریم زیاد نباید خودمونو اذیت کنیم Huh Roll Eyes Grin Cheesy Wink Smiley

« آخرين ويرايش: خرداد 09, 2008, 08:33:52 pm توسط سینا » خارج شده است
mjahangir
Jr. Member
**
تعداد ارسال: 53

ديدن مشخصات آدرس ايميل
« پاسخ #1 : خرداد 30, 2008, 09:13:27 am »

ممنون سینا جان خیلی مطلب خوبی بود . متشکرم .. در ضمن کتاب آنگاه هدایت شدم در سایت کتابخانه نشد موجود می بشاد .. بصورت رایگان مطالعه نمایید ..
www.book.nasheed.ir
خارج شده است
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :