در شهر قفصه(یکی از شهر های جنوبی کشور تونس) در سال1936 میلادی در خانواده ای سرشناس و مذهبی دیده به جهان گشود،تحصیلات مرحله ی دبیرستانی را در همانجا گذراند و سپس در دانشکده علم و صنعت ادامه ی تحصیل داد و به رتبه ی مهندسی نائل شد.
ایشان از کودکی به معارف دینی علاقه فراوانی داشت و با استعداد فوق العاده ای که داشت در علم و تقوی معروف گردید و در همان سنین جوانی امام جماعت شهر بود و تدریس تفسیر و فقه می نمود،وی مسافت های متعددی به مصر،حجاز،عراق و کشورهای دیگر برای کسب معرفت و آگاهی و ادای حج و عمره داشته است که در همین مسافرتها و برخوردها به حقایق مذهب شیعه پی برد و رسما تشیع خود را اعلام کرد وی در پی آزار و اذیت رژیم تونس از آن کشور به پاریس مهاجرت و هم اینک با خانواده ی خویش در آنجا زندگی میکند در حال حاضر ایشان با داشتن مدرک دکترای فلسفه از دانشگاه سوربن پاریس ، مشغول به تدریس می باشد.
تا به حال کتابهای زیادی از ایشان به نشر رسیده از جمله:
1- آنگاه هدایت شدم
2-همراه با راستگویان
3-از آگاهان بپرسید
4-اهل سنت واقعی
کتاب اهل سنت واقعی به اختلاف بین خلافای راشدین،شیعه و سنی اشاره دارد . این کتاب بیان میکند که چه عاملی سبب اختلاف مسلمانان شده و چرا از فرمان پیامبر(ص)اطاعت نشده و اینکه اهل سنت واقعی چه کسانی هستند.
کتاب آنگاه هدایت شدم در رابطه با عقاید و فتواهای خلافا آن دوران است و کنکاش در زندگی آنها و...
و چن کلمه حرف که خودش گفته:در صورتی كه یك شبكه ماهواره ای وجود داشته باشد كه ما در آن فقط به پرسش ها و شبهات مسلمانان و جهانیان درباره شیعه پاسخ دهیم و بسیاری از حقایق را كه نشنیده اند به گوش آنان برسانیم ، بدون شك در میلیون ها نفر تاثیر خواهیم گذاشت.
وی با اشاره به مناظره خود در شبكه ماهواره ای المستقله گفت: بعد از پخش برنامه دایی ملك عبدالله پادشاه عربستان با من تماس گرفت و ابراز داشت كه از بسیاری از حقایق خبر نداشته است.
این برنامه موجب می شود تا حقیقت شیعه شناخته شود و اهل سنت بروند و سوال و تحقیق كنند .
گفتنی است كه دكتر سید محمد تیجانی از مسلمانان اهل سنت بود كه پس از آشنایی با حقایق تشیع مستبصر شده و كتابهای چندی را درباره حقانیت شیعه نگاشته است

منو شما از این حرفا زیاد سر در نمی یاریم زیاد نباید خودمونو اذیت کنیم